Koffie op de zaak

Op zoek naar koffie op de zaak?

Wij kunnen u voorzien van  koffie- en espressomachines voor op de zaak, kantoor of werkvloer. Wij leveren koffiemachines al vanaf € 149,95 inclusief btw.

Omdat wij van mening zijn dat een (langlopend) contract afsluiten niet altijd voor iedereen voordelig is, kijken wij echt naar de beste en voordeligste oplossingen per individu. Vaak komen wij zelfs tot de conclusie dat een contract afsluiten niet altijd nodig is. Wij leveren maatwerk en kijken samen met u naar de behoefte voor uw bedrijf en stellen daarmee een passende offerte samen. In enkele gevallen kan het ook zo zijn dat u bijvoorbeeld enkel voor producten of juist enkel voor diensten een contract afsluit. Waar het bij 4spresso om gaat?… is dat u zich nergens toe verplicht voelt, maar wel gebruik kunt maken van onze goede service en producten.

Voor elk bedrijf, kantoor of vereniging kunnen wij zeker een passende espresso- of koffiemachine leveren. Heeft u een kantoor waar rust belangrijk is, maar u wilt toch een espressomachine? Ook deze kunnen wij leveren. Een espressomachine waar de koffiebonen-maler plaats maakt voor rust. Voor wederverkoop kunnen wij ook koffie- of espressomachines leveren met muntenautomaten.

 

Welke merken leveren wij nieuw?
Nieuw leveren wij de merken Saeco (Professional), Essse Caffè en ElpromaVending. Wij zijn thans officieel dealer van deze merken.

Neem gerust contact met ons op voor een scherpe offerte op maat, of kom langs in onze winkel.

 

Enkele voorbeelden uit onze ruime aanbod:

Essse Caffè:

        

 

 

 

Saeco Professional:

 

  

 

 

Onze Celestino E (espressomachines):

Met of zonder geïntegreerde koffiemolen.

            

 

 

Onze koffiemachines Celstino 3, 4 en 6:

                        

 

 

 

Meer info over onze koffiebonen, klik op de foto