Onze Koffie

 

Met trots laten wij u graag kennis maken met onze koffiebonen. Jarmoni koffiebonen zijn van hoge kwaliteit, met zorg geselecteerd en met liefde gebrand. En dat proef je! Wij hechten hoge waarde aan betere sociale omstandigheden in land- en bosbouw en wordt daar bij de inkoop van onze groene ongebrande koffiebonen constant rekening mee gehouden.

 

Pieno Crema – 100% Arabica, Dark
De koffiebonen van deze melange zijn afkomstig uit Peru en Indonesië. Volle en zware body met een donkere, romige en smaakvolle afdronk.

Pieno Crema – 100% Arabica, Mild
Een blend van koffiebonen uit Brazilië, Colombia en Mexico (Zuid- en Midden-Amerika). Deze melange heeft een lichte body, maar een gemiddelde tot hoge aciditeit. Romige en smaakvolle afdronk. RFA-certificering (Rainforest Alliance) 
Crema Classico
Een melange van koffiebonen uit verschillende regio’s gelegen in Zuid- en Midden-Amerika en Afrika. Een lichte body en medium aciditeit. Een blend die mooi in balans is. Medium roast. Heeft een mooie afdronk met een licht scherpe toon.

Espresso Ricco Intenso
Een mooie blend met Arabica en Robusta koffiebonen. Deze bonen zijn afkomstig uit Brazilië, Colombia en Uganda. Volle body, waarbij de kenmerkende Robusta smaaktonen naar boven komen maar niet te overheersend zijn. Medium roast. Mooie gebalanceerde afdronk met een pittig karakter.

 

Onze koffiebonen zijn verkrijgbaar in verpakking van 1 kilo en 250 gram. De donkere verpakking beschikt over een speciaal ontluchtingsventiel waardoor de kwaliteit en aroma langer en beter behouden blijft.

Klik op de afbeelding voor 1kg 

Klik op de afbeelding voor 250g