Onze Koffie

 

 

Met trots laten wij u graag kennis maken met onze koffiebonen. Jarmoni koffiebonen zijn van hoge kwaliteit, met zorg geselecteerd en met liefde gebrand. En dat proef je!

Pieno Crema – 100% Arabica, Dark

De koffiebonen van deze melange zijn afkomstig uit Peru en Indonesië. Volle en zware body met een donkere, romige en smaakvolle afdronk.

Pieno Crema – 100% Arabica, Mild

Een blend van koffiebonen uit Brazilië, Colombia en Mexico (Zuid- en Midden-Amerika). Deze melange heeft een lichte body, maar een gemiddelde tot hoge aciditeit. Romige en smaakvolle afdronk.

Crema Classico

Een melange van koffiebonen uit verschillende regio’s gelegen in Zuid- en Midden-Amerika en Afrika. Een lichte body en medium aciditeit. Een blend die mooi in balans is. Medium roast. Heeft een mooie afdronk met een licht scherpe toon.

Espresso Ricco Intenso

Een mooie blend met Arabica en Robusta koffiebonen. Deze bonen zijn afkomstig uit Brazilië, Colombia en Uganda. Volle body, waarbij de kenmerkende Robusta smaaktonen naar boven komen maar niet te overheersend zijn. Medium roast. Mooie gebalanceerde afdronk met een pittig karakter.

Onze koffiebonen zijn verkrijgbaar in 1000 en 250 gram verpakkingen. Onze donkere verpakkingen beschikken over een speciaal ventiel waardoor de kwaliteit en aroma langer en beter behouden blijft.