Over 4spresso

4spresso is gespecialiseerd in de verkoop van koffie- en theeproducten, reparatie & onderhoud van volautomaat espressomachines. Waar veel bedrijven afstand doen van fysieke winkels, omarmt 4spresso juist. 4spresso wil niet alleen een internetbedrijf zijn en heeft daarom per december 2016 haar winkel geopend in Waddinxveen (Zuid-Holland) voor ”alles voor heerlijke koffie & thee”. U bent er welkom voor aankopen en reparatie & onderhoud van uw volautomaat espressomachine.

Wij willen onze klanten de gelegenheid bieden om onze winkel te bezoeken wanneer behoefte is aan persoonlijk contact, advies of ‘gewoon’ even wil rondkijken. Persoonlijk contact zal nimmer hetzelfde zijn als online winkelen. Op deze manier kunt u nog persoonlijker geadviseerd worden, onze producten ”echt” zien en ruiken of onze heerlijke verse koffie proeven. Natuurlijk staan wij ook online klaar voor uw vragen en bestellingen.

Onze missie is goede espressomachines, koffie en thee voor iedereen bereikbaar maken en defecte espressomachine weer nieuw leven in te blazen. Wij verkopen gereviseerde espressomachines, nieuwe koffiemachines (ook voor op de zaak) en bieden een private label koffiebonen aan. 4spresso biedt een ruime keuze aan top-kwaliteit losse thee. Wij willen een hoge kwaliteit koffie- en theeproducten voor ieder bereikbaar maken tegen een betaalbare prijs. U kunt kennis maken met verschillende bekende en onbekende losse theesoorten, deze ontdekken en herontdekken.

Natuurlijk verkopen wij ook bekers, kopjes en accessoires. Uiteraard staan wij ook klaar om uw vragen te beantwoorden. Kortom, 4spresso ”Alles voor heerlijke koffie & thee”. Kom langs om dit te ervaren!

Parkeergelegenheid:
Rondom is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Routebeschrijving:
Wij zijn gevestigd vlakbij de hefbrug en winkelcentrum van Waddinxveen aan Kerkweg-oost 151 B (2741 HC), ter hoogte van Kanaalstraat.

Vanaf de N207:
Rijdt richting Waddinxveen tot aan de hefbrug van Waddinxveen, neem de afslag de hefbrug over. Na 270 meter links op de rotonde. U bent gearriveerd.

Vanaf de A12: (vanaf afslag 11  c.a. 5 minuten)
Neem afslag 11 Gouda/Boskoop/Waddinxveen, ga richting Waddinxveen de N207 op, rijdt tot aan de hefbrug van Waddinxveen en neem de afslag links de hefbrug over. Na 270 meter links op de rotonde. U bent gearriveerd.

Wij zijn ook een erkend leerbedrijf

In onze winkel kunt u ook per pin betalen.